VIRKSOMHEDENS JURIDISKE NAVN

1964stickers
Bognæsvej 20
2700 Brønshøj
CVR-nr. 39145391

E-mail: info@1964stickers.dk

Medmindre andet er udtrykkeligt aftalt, gælder følgende salgs- og leveringsbetingelser for køb af varer på www.1964stickers.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Betingelserne er i overensstemmelse med de fra d. 13/6 2014 gældende EU bestemmelser ved E-handel.

BESTILLING OG BETALING

For at handle på www.1964stickers.dk skal du være fyldt 18 år, og du skal være i besiddelse af gyldigt betalingskort af en korttype, som vi accepterer.

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger i tirsdag til lørdag i tidsrummet 11.00-15.00. Bestillinger foretaget uden for dette tidsrum bliver håndteret den næstfølgende dag, hvor vores fysiske butik holder åbent.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du afgiver en ordre, sender vi en strakskvittering til dig via e-mail. Bemærk, at denne kvittering ikke er en ordrebekræftelse, og at vi ikke er bundet af ordren på det tidspunkt. Endelig aftale mellem dig og 1964stickers.dk er først indgået, når vi via e-mail har bekræftet at være bundet af ordren.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på webshoppen. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en e-mail til webshop@1964stickers.dk

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Når du handler på vore webshop, indgås købsaftalen på dansk.

Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle priser på vores webshop er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Alle priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Medmindre andet er angivet, skal den samlede pris inklusiv eventuelle leveringsomkostninger være betalt, inden vi kan levere varen.

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

Dankort
VisaDankort
MasterCard
Maestro
Visa
Visa Electron
V PAY
JCB
China UnionPay

Når du gennemfører en online-betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en webshop, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er SSL-krypterede. Det er altså kun Nets, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig opkræves et større beløb end det, du har godkendt ved bestillingen.

Ændring af ordren

Da vores lager pakker de indkommende ordrer løbende, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du ønsker at lave ændringer til din ordre. Såfremt lageret ikke har ekspederet din ordre, vil det være muligt at lave ændringer til den.

Er ordren allerede ekspederet, kan vi ikke lave ændringer til din allerede ekspederede ordre.

Levering

Varer bestilt på vores webshop, leveres kun i Danmark.

Normal leveringstid er 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Varer bestilt inden kl. 12:00 sendes normalt samme dag, som de er bestilt. Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

Hvis din ordre indeholder flere varer, vil den samlede ordre altid blive leveret samlet med udgangspunkt i den vare, som har længst leveringstid.

14 DAGES FORTRYDELSESRET

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Du har ret til at fortryde købet inden for 14 dage fra modtagelsen af varen. Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller e-mail. Vi henstiller til, at du udfylder og fremsender følgende returseddel. Du kan dog vælge at bruge den standard fortrydelsesformular, som findes i bunden af dette dokument.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse:

1964stickers
Bognæsvej 20
2700 Brønshøj
E-mail: webshop@1964stickers.dk

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os på samme adresse uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt, og du bedes vedlægge kopi af din meddelelse om fortrydelse.

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.
Penge kan ikke gives retur på vare betalt med gavekort.

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med disse betingelser, refunderer vi købsprisen sammen med de oprindelige forsendelsesomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering), fratrukket eventuel værdiforringelse. Medmindre du har givet os instruks om andet, vil vi foretage tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion.

Hvis du ønsker mere information vedrørende din 14-dages fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
1964stickers
Bognæsvej 20
2700 Brønshøj
Danmark

Køb en returlabel for kun XX,- hvilket er minimum halv pris i forhold til PostNords normale takst.

Køb returlabel her

HUSK at få en kvittering for indlevering af pakken.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder og bærer selv ansvaret for, at pakken dukker forsvarligt og ubeskadiget op hos 1964stickers.dk.

VIGTIGT:

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, brev eller pakke sendt uden omdeling.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet. Har du helt eller delvist betalt med gavekort, fremsender vi dig et nyt gavekort svarende til den værdi, som du har returneret varer for og højest til samme værdi, som gavekortet udgør på ordren.

Reklamation og klager

Når du handler på vores webshop, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

1964stickers.dk
Bognæsvej 20
2700 Brønshøj

Når du returnerer varen, bedes du beskrive fejlen, så udførligt som du kan.

Brug gerne vores returseddel. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (webshop@1964stickers.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

ANSVAR OG FORBEHOLD

1964stickers er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet. 1964stickers er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. 1964stickers.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

1964stickers tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl. Vi gør endvidere opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på billeder, og at farven på varen kan afvige en smule fra billedet. Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.

PERSONDATA

For at kunne handle på www.1964stickers.dk skal du som minimum oplyse:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

Når du køber online på 1964stickers.dk, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt, men også så sitet fremover automatisk indtaster dine oplysninger, hvis du er en tilbagevendende kunde hos os.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.